Overige producten

 Werkstelling
Dakrandbeveiliging
ladderklemset
Werkstelling

Deze werkstelling bestaat uit 2 mastframes met lier voorzien van 2 brugdragers met werkbrug, van diverse lengtes welke als geheel naar boven kunnen worden gedraaid tot de gewenste hoogte.
De masten worden geleverd in de lengtes 400, 500 en 600 cm. Uitgevoerd met stabilisatoren. Een kantplankset is optioneel.
Vele onderhoudsbedrijven hebben de werkstelling getest en concluderen dat dit de oplossing is voor moeilijke situaties, gebruiksvriendelijkheid en montagesnelheid.

Dakrandbeveiliging

Ons nieuwste product op het gebied van de door Arbo verplichte dakrandbeveiliging is uniek in zijn soort. Door gebruik te maken van onze bestaande vertrouwde basismaterialen aangevuld met nieuwe technieken is het een kwaliteitsproduct geworden zoals U van ons gewend bent. Door middel van de oersterke propethyleen koppeling worden de leuningdelen vastgeklemd op de dakrandvoet. De uitklapbare dakrandvoet is vervaardigd uit een 3 mm. dikke koker, welke de perfecte combinatie is tussen gewicht en degelijkheid. Het simpele, maar zeer functionele scharniersysteem maakt het neerklappen gemakkelijk. De verbinding van de leuningdelen geschiedt door hetzelfde systeem als van onze aluminium rolsteigers. De leuningdelen zijn voorzien van een verbindingspen welke niet klemt en vastgezet wordt met een borgpen. Het hele systeem wordt op zijn plaats gehouden door ballastblokken van 22,5 kg. Als optie zijn er hoekstukken van 90° of verstelbare hoekstukken leverbaar. Onze dakrandbeveiliging voldoet aan de NEN-EN 13374.

ladderklem
Ladderklemset

Ladderklemset  Rhino SafeClamp

Deze set van twee ladderklemmen is geschikt voor het vastmaken en afsluiten van klimmaterialen op imperials.
Door middel van één handbeweging zit de ladderklem vast.
Kunststof uitvoering waardoor de goederen niet beschadigen en per set afsluitbaar met dezelfde sleutel. Getest tot 40 kg.